Permintaan Tinggi Untuk Vitamin Shaklee

Permintaan Tinggi Vitamin Shaklee

Peningkatan pengedar dan pengguna sebanyak 602% dari bulan Februari 2020 hingga Jun 2020 membuktikan permintaan yang tinggi untuk vitamin Shaklee. Ia juga bermakna semakin ramai rakyat Malaysia yang cakna dengan kesihatan. Subhanallah, peningkatan yang sangat mendadak.
Rakyat Malaysia sangat hebat dan semakin faham kepentingan vitamin.
Semakin ramai yang memilih untuk amalkan vitamin dalam kehidupan harian.
Ini juga jawapan untuk soalan,
Keadaan rak vitamin di branch Shaklee seluruh negara waktu pandemik Covid-19 sekitar Februari hingga Jun

“Kenapa produk Shaklee semua sold out? Tak dapat masuk Malaysia ke?”

1. Terlalu tinggi permintaan untuk vitamin Shaklee sejak beberapa bulan lepas terutama ketika kes Covid-19 mencanak.
2. Antara produk yang paling awal habis di seluruh negara ialah Garlic, Omega Guard, Nutriferon dan Vitamin C kerana ia adalah vitamin yang terbukti boleh meningkatkan ketahanan badan.
Antara yang terawal habis stok
3. Kajian terbesar Landmark Study membuktikan pengguna Shaklee lebih sihat berbanding yang tidak mengamalkan vitamin, dan yang mengamalkan vitamin selain jenama Shaklee.
4. Shaklee adalah pilihan terbaik yang dibuktikan dengan kajian Sains.
5. Barisan hadapan yang mengetuai kajian dan penambahbaikan produk Shaklee adalah para saintis, salah seorang daripadanya adalah Nobel Prize Winner dalam bidang perubatan serta ramai lagi doktor pakar yang sudah berkhidmat lebih dari 20 tahun di hospital terkemuka di dunia.
Nobel Prize Winner dalam bidang perubatan
6. Shaklee dicipta untuk kesihatan badan yang lebih baik, dan memberi peluang untuk ubah kehidupan yang sama rata tanpa mengira pangkat, darjat, warna kulit atau taraf pendidikan untuk membina masa depan yang cerah.
7. Pihak Shaklee Malaysia sudah mengambil pendekatan yang lebih baik, dengan projection terkini demi memenuhi permintaan yang tinggi terhadap vitamin Shaklee. Sehingga kini, vitamin Shaklee sentiasa terbukti selamat dan berkesan.
Nina Salleh
Hidup untuk memberi manfaat.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Related Posts

Review: Hotel Ames Melaka

Sebaik sahaja diumumkan boleh merentas negeri tempoh hari, kami sekeluarga terus rancang untuk ke Melaka, namun kali ni kami pilih untuk menginap di hotel yang berbeza. Hotel yang tidak terletak…

Read More »

Berniaga Dari Rumah Tanpa Modal

BINA EMPAYAR SENDIRI TANPA MODAL Nina nak bantu kalian untuk berniaga dari rumah tanpa perlu modal yang besar di sini. Dengan RM35 sahaja untuk mendaftar, kalian sudah boleh bina empayar…

Read More »
Whatsapp Nina Salleh