Tiada lagi Sekolah Cina Untuk Amanda

Saya buat keputusan tukar kepada sekolah agama untuk Amanda. Kini anak sulung saya dah tak bersekolah di sekolah cina lagi. Tetapi untuk ibubapa yang berhasrat menghantar anak ke SJK (C)…

Read More »

5 CARA MENCEGAH CORONAVIRUS

Seluruh dunia dikejutkan dengan coronavirus yang mula dikesan di Wuhan, China. Terbaru di Malaysia, seorang lelaki warganegara, dari Selangor telah disahkan positif coronavirus, setelah pulang dari berkonferens di Singapura. Dari…

Read More »

5 TIPS BERNIAGA UNTUK SURIRUMAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera, saya nak kongsikan tentang tips berniaga untuk surirumah. Dalam sedar tak sedar dah masuk hari ke-3 tahun 2020. Walapun masih belum ada kereta terbang, harapnya duit…

Read More »

Cerita Kelahiran Maryam Tihani

Assalamualaikum dan salam sejahtera, mom nak tinggal kat sini kenangan cerita kelahiran Maryam Tihani. TURUN DARAH SEBAGAI TANDA Waktu Subuh hari Jumaat 4 tahun yang lepas, saya sedang bersiap sedia…

Read More »

TIPS SUAMI ISTERI BAHAGIA

Assalamualaikum dan salam Jumaat. Hari ni Nina sebenarnya mode rindu suami, tetiba dapat idea nak share tips. Tips manja-manja je gaiss. Ahaks. Bila jauh, rindu pula. Jadi nak share tips…

Read More »

5 TIPS PUASA IBU MENYUSU

Assalamualaikum dan salam sejahtera, terasa nak share tips puasa untuk ibu menyusu. Tapi sebenarnya, sesuai untuk semua pun hehe. Tinggal lagi 2 minggu untuk kita menyambut kedatangan bulan mulia penuh…

Read More »
Whatsapp Nina Salleh