Tips Lambatkan Penuaan Kulit

Umur baru 32 tetapi nampak seperti 50-an gara-gara kedutan dan garis halus? Tips untuk lambatkan penuaan dengan polifenol. Nak kulit yang sentiasa tegang dan lambat berkedut tapi dengan cara yang…

Read More »

CARA BUKA AKAUN GAP PUBLIC GOLD

Saya baru sahaja buka akaun simpanan emas (GAP) untuk anak-anak di Public Gold. Sebenarnya dah lama saya dengar pasal saving emas ni cuma tak ambil port, Allah belum buka pintu…

Read More »

JENIS EMAS DI PUBLIC GOLD

Saya baru saja buka akaun simpanan emas GAP untuk anak-anak dan kongsikan di sini, rupanya ramai juga serupa saya yang tak tahu apa itu GAP sebelum ini. Ini saya kongsikan…

Read More »
Nina Salleh Masak
nina salleh

Laksa Penang Pung Pang Rizalman

Raya hari tu saja je ulang tayang Pung Pang Rizalman di Astro, memang ada record semua series. Tetiba part masak laksa, suami terliur pula sampai tak boleh nak tidur.  Dari…

Read More »

Tiada lagi Sekolah Cina Untuk Amanda

Saya buat keputusan tukar kepada sekolah agama untuk Amanda. Kini anak sulung saya dah tak bersekolah di sekolah cina lagi. Tetapi untuk ibubapa yang berhasrat menghantar anak ke SJK (C)…

Read More »

5 CARA MENCEGAH CORONAVIRUS

Seluruh dunia dikejutkan dengan coronavirus yang mula dikesan di Wuhan, China. Terbaru di Malaysia, seorang lelaki warganegara, dari Selangor telah disahkan positif coronavirus, setelah pulang dari berkonferens di Singapura. Dari…

Read More »
Whatsapp Nina Salleh