DOKTOR TERKEJUT, PESAKIT BEBAS KANSER TULANG

“Doktor di Institut Kanser Negara pun terkejut bila sel kanser dalam badan saya dah tak dikesan. Saya dah bebas kanser!”, seorang pesakit kanser tulang tahap dua memberitahu melalui aplikasi ‘Whatsapp’….

Read More »

Vivix Shaklee mengurangkan gejala SLE

Assalamulaikum dan salam sejahtera, Nina nak share kisah SLE dan Vivix Shaklee hari ini. Sewaktu di J&T untuk post barang tempoh hari, seperti biasa Nina  akan susun dulu item yang…

Read More »

PENGALAMAN MELAWAN ENDOMETRIOSIS

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sebenarnya dah lama nak share kisah ni tapi asyik duk bertangguh lagi, part nak masukkan gambar tu bercinta juga la. Hehe. Tapi sebab kisah ni, mungkin…

Read More »
Whatsapp Nina Salleh