A Hot Mompreneur
nina salleh

Laksa Penang Pung Pang Rizalman

Raya hari tu saja je ulang tayang Pung Pang Rizalman di Astro, memang ada record semua series. Tetiba part masak laksa, suami terliur pula sampai tak boleh nak tidur.  Dari…

Read More »

Tiada lagi Sekolah Cina Untuk Amanda

Saya buat keputusan tukar kepada sekolah agama untuk Amanda. Kini anak sulung saya dah tak bersekolah di sekolah cina lagi. Tetapi untuk ibubapa yang berhasrat menghantar anak ke SJK (C)…

Read More »

5 TIPS BERNIAGA UNTUK SURIRUMAH

Assalamualaikum dan salam sejahtera, saya nak kongsikan tentang tips berniaga untuk surirumah. Dalam sedar tak sedar dah masuk hari ke-3 tahun 2020. Walapun masih belum ada kereta terbang, harapnya duit…

Read More »

Cerita Kelahiran Maryam Tihani

Assalamualaikum dan salam sejahtera, mom nak tinggal kat sini kenangan cerita kelahiran Maryam Tihani. TURUN DARAH SEBAGAI TANDA Waktu Subuh hari Jumaat 4 tahun yang lepas, saya sedang bersiap sedia…

Read More »

Mee Goreng Basah Sedap dan Mudah

Assalamualaikum, kali ni Nina nak kongsi resepi mee goreng basah yang sedap dan mudah. Makan sepinggan memang tak cukup gais. Resepi asal dari makcik saya. Saya terlampau gemar dengan mee…

Read More »
Whatsapp Nina Salleh