Berniaga Dari Rumah Tanpa Modal

BINA EMPAYAR SENDIRI TANPA MODAL

Nina nak bantu kalian untuk berniaga dari rumah tanpa perlu modal yang besar di sini. Dengan RM35 sahaja untuk mendaftar, kalian sudah boleh bina empayar sendiri dari rumah. Tak perlu sewa premis, tak perlu keluarkan modal untuk buat stok barang sebab team Nina, TBS Wellness yang akan uruskan pengeposan. Jangan risau kalau tak pernah berniaga sebab kalian akan diberi tunjuk ajar satu persatu. Banyak kelas yang disediakan, kalian hanya perlu bertindak untuk berkongsi sahaja.

Surirumah pun boleh bina income di sini

IMPAK COVID-19 TERHADAP EKONOMI

Seperti mana kita semua tahu dan alami sejak awal tahun 2020, di mana seluruh dunia diuji dengan wabak Covid-19. Banyak pekerja dibuang kerja dan para peniaga terpaksa menutup kedai. . Orang ramai diminta berada di rumah kerana Perintah Kawalan pergerakan Diperketatkan (PKPD) menyebabkan tidak ada pembeli dan semua kedai terpaksa ditutup. Sektor ekonomi lumpuh kerana tidak ada pegerakan. Kedai yang ada nama besar seperti Robinson juga akhirnya dilaporkan akan menutup tirai. Begitu terkesan wabak ini pada kita semua dan seluruh dunia.

Besar mana tanggungan dan hutang tertunggak, hanya diri sendiri yang menangung.

Tidak ada pergerakan ekonomi untuk jangka masa yang panjang

 

Namun, team TBS Wellness berada dalam industri kesihatan. Allah beri rezeki yang tidak terjangka melalui wabak ini. Ia beri peluang besar kepada seluruh team untuk sebarkan manfaat kepada orang ramai tentang pentingnya vitamin. Melalui wabak ini juga lebih ramai yang cakna dan sedar akan kepentingan vitamin. Disebabkan ia sentiasa jadi keperluan sepanjang masa, permintaan meningkat sehingga 600% dan jumlah jualan keseluruh team meningkat dengan mendadak. Bukti kesihatan yang sentiasa dititik beratkan walaupun dalam keadaan terdesak.

BAGAIMANA NAK BERMULA?

1. KLIK SINI UNTUK PENDAFTARAN

2. Whatsapp Nina Salleh untuk dimasukkan ke dalam group support di Telegram dan Facebook serta akses kepada TBS Academy.

3. Mula amalkan vitamin dan kongsikan kesan sendiri seperti yang Puan Siti Suleha buat. Beliau adalah salah seorang protege Nina Salleh.

4. Lihat sendiri bagaimana income semakin bertambah di shaklee.com.my.
Bonus akan dikreditkan ke dalam akaun
5. Terus kongsi dan bantu kawan-kawan untuk sama-sama tambah income sama ada untuk bina saving, beli barang dapur atau guna untuk buat loan beli aset.
6. Pengeposan dan order boleh dibuat melalui TBS Wellness. Kalian tak perlu risau untuk beli stok. Hanya kongsi dan ajak lebih ramai hidup sihat dengan Shaklee.
TBS Wellness akan urusan pembelian stok dan pengeposan, kalian hanya perlu bantu lebih ramai untuk dapat manfaat vitamin
Nina Salleh
Bertindak sekarang!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Related Posts

Review: Hotel Ames Melaka

Sebaik sahaja diumumkan boleh merentas negeri tempoh hari, kami sekeluarga terus rancang untuk ke Melaka, namun kali ni kami pilih untuk menginap di hotel yang berbeza. Hotel yang tidak terletak…

Read More »

Berniaga Dari Rumah Tanpa Modal

BINA EMPAYAR SENDIRI TANPA MODAL Nina nak bantu kalian untuk berniaga dari rumah tanpa perlu modal yang besar di sini. Dengan RM35 sahaja untuk mendaftar, kalian sudah boleh bina empayar…

Read More »
Whatsapp Nina Salleh